Menu OFS Kroměříž


Odkazy FAČR


Prezentace hotelu



Turnaj výběrů OFS v kategorii U17

29.4.2022 V úterý 26.4.2022 se konal turnaj výběrů OFS pod patronací KFS Zlín. Turnaj se konal v krásném prostředí areálu v Dolním Němčí. Tento turnaj byl nominačním pro tvorbu výběru Zlínského KFS na turnaj Memoriál J. Šurala, který se bude konat 18.5.2022 v Olomouci.

Nominace hráčů OFS Kroměříž vznikala na základě tréninku OFS, který proběhl ve čtvrtek před turnajem, a na který nominovali hráče trenéři jednotlivých týmů. Trenérský realizační tým výběru našeho OFS měl velmi těžkou práci v tvorbě nominace. Tím, že v OFS Kroměříž není soutěž dorostu a máme malé zastoupení týmů v krajských soutěžích, tak vybrat konkurence schopný tým nebylo snadné. Nicméně jsme spokojeni, že se povedlo vybral 18 hráčů, ze kterých se turnaje nezúčastnil jen jeden. V průběhu turnaje bylo k vidění několik velmi dobrých výkonů jednotlivých hráčů. I tak se projevila větší kvalita a síla u našich soupeřů a v turnaji jsme ani jednou nedokázali zvítězit. I přesto musíme hráče pochválit za jejich přístup a nasazení po celou dobu turnaje a pevně věříme, že jejich nominace do výběru bude motivací pro další práci v klubu.

Všichni reprezentanti našeho okresu podali velmi dobré výkony a příkladně reprezentovali svůj tým, trenéry a v neposlední řadě okres Kroměříž.

Kategorie U17 – 4. místo
OFS Kroměříž – OFS Zlín 0:3
OFS Kroměříž – OFS Vsetín 1:4
OFS Kroměříž – OFS Uherské Hradiště 1:4

Nejlepší hráč – Zámorský Petr (SFK ELKO Holešov)

Nominovaní hráči:

U17
Šarmír Adam (TJ Lutopecny-Měrůtky), Zámorský Petr, Zdráhal Martin (SFK ELKO Holešov), Plaček Jan (TJ Sokol Zlobice), Hříbek Mikuláš (TJ Těšnovice), Slavík Břetislav, Přikryl Zdeněk, Rakáš Dominik, Rakáš Petr (FC Morkovice), Sedláček Tomáš, Svoboda Jiří (FC AJAX Bezměrov), Kaluža Jakub (TJ Chvalčov), Brázdil Jan, Zakravač Vojtěch (TJ Zdounky), Klimek Adam, Heš Jakub, Cholasta Tomáš (SK Žeranovice)

Realizační tým: Budín Radovan, Heinz Karel, Zdráhal Marek (SK HS Kroměříž)

OFS Kroměříž děkuje všem hráčům, oddílům a trenérům za vzornou reprezentaci.

Radovan Budín


Okresní fotbalový svaz Kroměříž
Vrchlického 2899
767 01 Kroměříž
tel/fax: 573 336 390
ofskromeriz@tiscali.cz
© 2018
KFS Zlín
OFS Uherské Hradiště
OFS Vsetín
OFS Zlín
546614